Het tarief voor klusjes als boodschappen en hulp bij het huishouden is €15,00 per uur (incl 6% BTW). Voor ‘kwali-tijd’ services zoals bijvoorbeeld gezelschap, uitjes en wandelingen berekenen we €22,50 per uur (incl 21% BTW). De manicures, pedicures en thuiskapsters hanteren hun eigen tarief per type behandeling.

Vervoerskosten bij uitjes en boodschappen >10 km zijn €0,25 per kilometer. De tarieven zijn exclusief extra kosten zoals entreekaarten, drankjes, etc.

Indien u een PGB (Persoons Gebonden Budget) heeft, kunt u daarvan voor onze services gebruik maken. De tarieven zijn dan excl. BTW.

De voordelen van een zorggever van Teuser zijn:

  • u heeft een vaste zorggever, dus niet elke keer iemand anders.
  • u heeft geen contract met ons, dus u zit nergens aan vast.
  • facturatie is achteraf.
  • bij ziekte of vakantie betaalt u nooit voor niet afgenomen uren.
  • bij bezoek aan huis berekenen we geen vervoerskosten.

Facturering

Voor alle categorieën is er een minimale afname van 1 uur. Vervolgens factureert Teuser per half uur. Indien u een persoonsgebonden budget (PGB) heeft, dat u voor de betaling van onze services kunt gebruiken, is over het totale bedrag géén btw verschuldigd.

De facturering vindt achteraf plaats per maandelijkse periode op grond van het aantal uitgevoerde uren dienstverlening. U kunt natuurlijk ook éénmalig of in een bepaalde periode gebruik maken van de services van Teuser. U krijgt dan na afloop een factuur toegestuurd.

Neem contact met ons op via info@teuser.nl | 033 234 0004