De mensen achter Teuser

Teuser bestaat uit mensen voor mensen. Wij willen ondersteuning geven aan iedereen die dat goed kan gebruiken, maar ook die dat voor hun gemak willen. Wij willen mensen laten genieten van de mogelijkheden die er (nog) zijn. En hen helpen bij het overwinnen van barrières die men in het dagelijkse leven tegen kan komen.

Wie wij zijn

Een aantal leden van ons team stellen zich voor
Peter Barendregt

Peter Barendregt

coördinator en zorggever
Als vrijwilliger en als mantelzorger van zijn moeder zag Peter dat hij een verschil kon maken in het leven van anderen. Dit doet hij nu ook voor Teuser. Hij bezorgt mensen fijne momenten en staat voor hen klaar wanneer dat nodig is. Hij is goed in zaken uitzoeken en regelen. Men vindt hem fijn gezelschap en betrouwbaar.
Agnes Brandsen

Agnes Brandsen

zorggever
Agnes Brandsen zorgt voor huisdieren, balkonnen en tuinen van mensen die daar (tijdelijk) niet toe in staat zijn. Bijvoorbeeld bij ziekte of vakantie. Verder adviseert zij mensen welke planten en bloemen ze het beste kunnen nemen. Ze staat bekend om haar prachtige bloembakken en de jaarlijkse kerststukken die ze voor onze cliënten maakt.
Betty van Rootselaar

Betty van Rootselaar

zorggever
Betty van Rootselaar heeft twee zonen die sinds kort niet meer thuis wonen. Betty heeft ruim ervaring in het adviseren van hulpmiddelen die mensen in staat stellen goed thuis te kunnen functioneren. Verder heeft ze een aantal jaren gewerkt als voedingsbegeleider. Ook op sportief gebied kan ze adviezen geven.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?