Doe iemand of jezelf een plezier! Laat Teuser ondersteunen. Thuis of uit.

Speciaal voor de dag van de mantelzorg op 10 november 2017 biedt Teuser gratis twee uur respijtzorg aan de eerste 10 aanmelders. Alle overige aanmelders krijgen 50% korting. Hiermee kan een oudere of iemand met een beperking die hulp kan gebruiken twee uur een mooie ervaring hebben. En de vaste mantelzorger heeft dan even wat meer tijd voor zich zelf. Dus voor slechts €22,50 heeft iemand die het goed kan gebruiken voor twee uur een leuke afleiding*. Denk aan een wandeling, familiebezoek, museum, thuis spelletje doen etc. Kortom ondersteuning voor mensen die dat volgens jou kunnen gebruiken.

Of bel naar 033 234 0004 of stuur een e-mail naar Teuser

Een fijn uitje?

Een uitje naar een museum? Of gewoon weer eens naar de markt? De mensen van Teuser halen de client op en rijden naar elke plek naar keuze*.

vrolijke vrouw in rolstoel op het strand

Hulp bij administratie of zaken uitzoeken/regelen?

Soms komt men er zelf niet uit. Bijvoorbeeld het uitzoeken en regelen van de goedkoopste leverancier (energie, telefoon/televisie, internet, etc.). Of het overzicht in de inkomsten en uitgaven ontbreekt of  het gebruik van computer, tablet of smartphone kan beter. Wij kunnen daarbij helpen.

Klusje in of rond de woning?

Kleine klusjes in of rond de woning zijn ook mogelijk. Zelf geen tijd om even de tuin of zolder op te ruimen, een plank op te hangen of een deurspion te monteren? Bij Teuser draaien we er onze hand niet voor om.

verzorging tuin terras planten

Ervaringen

Mijn zorggever komt elke week bij mij langs. We gaan regelmatig een paar uurtjes uit. Naar een terras aan de Eem of op familiebezoek. Soms doet hij een klusje voor me. Zo heeft hij op internet een goede deurspion gevonden en in mijn voordeur gemonteerd.
anoniem
Baarn, juni 2017
Ik ben mantelzorger van mijn moeder. Laatst gingen mijn man en ik op vakantie en wilde ik wat extra aandacht voor haar. Een zorggever van Teuser is toen bij haar langs geweest. Ik begreep van mijn moeder dat ze bij een kopje koffie gezellig hebben zitten praten en herinneringen hebben opgehaald.
Mevr. L.L.R.
Leusden, september 2017

*De grote kleine letters: ook 50% korting indien uitje langer dan twee uur duurt; alleen geldig in de regio Amersfoort; bij bezoek aan huis berekenen we geen vervoerskosten; vervoerskosten bij uitjes >10 km zijn €0,25 per kilometer; alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW; de tarieven zijn exclusief extra kosten zoals entreekaarten, drankjes, etc.

Neem contact met ons op! info@teuser.nl | 033 234 0004